• View of Rear Extension
  • View of Louge
  • View of Kitchen island unit
  • Detail of burnt timber roof
  • Detail of burnt timber cladding
  • Detail of Rooflight
  • View of corner opening sliding doors
  • View of Kitchen island unit
  • View along Entrance Corridor
  • View of Bathroom vanity top

99 John Ruskin Street

david stanley and romy grabosch

place
99 john ruskin street, SE5 0PQ
The project involves the refurbishment of a ground floor Victorian terrace flat that incorporates a side and rear extension to create a large open plan family room. A granny annex/office space has been constructed in the garden.

Access

Saturday 22nd

Open 10am–5pm

(max visitors 10)

Design

Original design
david stanley and romy grabosch, 2016
Refurbishment
david stanley and romy grabosch, 2016
Type
Architectural practice, Residence
Period
Victorian, Contemporary